Studio opnames

Mass Audio levert hoogwaardige studio opnames

Onze studio producties vinden plaats in onze studio in Utrecht. Hier kun je terecht voor alle studio wensen, van stem opname tot volledige album productie. Samen met elke artiest of band maken we een passend opnameplan. Als de muziek om een live-feel vraagt kunnen wij dit bereiken door iedereen samen in één ruimte te laten spelen. Voor een andere soort sound en meer vrijheid kan iedereen alles afzonderlijk inspelen. Hiervoor gebruiken we verschillende opnametechnieken. Een goede combinatie van onze techniek met het juiste opnameplan zal de muziek naar een hoger niveau tillen.

 

Elke stap in een productie heeft invloed op de volgende, dus streven wij ernaar om het vanaf de bron goed aan te pakken.

Voor het maken van een goede opname zijn niet alleen de juiste technische middelen nodig. Een goede performance van de artiesten is zeer belangrijk. Daarom zorgen wij voor een relaxte en aangename sfeer in de studio, waar de focus ligt op het comfort van elke artiest. Zo kan de best mogelijke performance vastgelegd worden. Ook zijn wij regelmatig als muzikant opgenomen en weten daardoor wat een goede sfeer met je performance kan doen. Elke stap in een productie heeft invloed op de volgende, dus streven wij ernaar om het vanaf de bron goed aan te pakken.

 

Studio

Folkert in onze studio in Utrecht

Ook voor de transitie van opname naar mixage is kwaliteit van belang. Hoe minder we hoeven te restaureren des te beter het eindresultaat kan worden. Wanneer alle instrumenten goed samen komen perfectioneren we de sound, afhankelijk van waar de muziek zich voor leent. Alles willen wij in lijn met de muziek maken, dus organiseren we graag een luistersessie in onze studio.
Uiteindelijk kunnen wij een eindproduct leveren wat geschikt is voor streamingdiensten zoals Spotify, iTunes en YouTube of als fysiek album.

 

Heb je zelf al opnames gemaakt? Wij kunnen ook een deel van het productieproces faciliteren. Eerder gemaakte opnames kunnen wij samenvoegen met nieuwe opnames en vervolgens afmixen. Wij denken graag met je mee om tot het beste plan te komen!