Locatie opnames

Mass Audio is gespecialiseerd in het maken van opnames op locatie

Wij verzorgen zowel concertregistraties als opnamesessies op locatie van orkesten, ensembles en bands. Onder deze locaties vallen bijvoorbeeld kerken, hallen en theaters. Elke locatie heeft een eigen akoestisch karakter die invloed uitoefent op de totale klank. Door middel van de juiste microfoonplaatsing zetten wij de beleving in de zaal om naar een geluidsopname. Om de opname goed te beoordelen richten wij waar mogelijk op locatie een afluisterruimte in. Dit geeft je tevens de mogelijkheid om ter plekke de onbewerkte opname te beluisteren. Vervolgens mixen wij de opname af tot het gewenste eindproduct. Dit kan bijvoorbeeld voor streamingdiensten zoals Spotify, iTunes en YouTube zijn of als fysiek album.

Door middel van de juiste microfoonplaatsing zetten wij de beleving in de zaal om naar een geluidsopname.

 

Het creëren van een ontspannen en vriendelijke omgeving is van groots belang voor de artiest. Zonder onnodige afleidingen kan de best mogelijke performance worden opgenomen. Er is meestal maar ééns kans, en die moet goed zijn. Daarom hechten wij veel waarde aan een soepel verloop van de productie.

 

Locatie

Locatie opname van het Indie Games Concert

Bij concertregistraties werken wij graag samen met de andere partijen. Als er sprake is van uitversterking zullen wij samen met de live-technicus een plan maken. Hierdoor kan er een efficiënte combinatie van apparatuur gemaakt worden. Ook als er een videoregistratie wordt gemaakt overleggen wij met de betrokken partij. Door op elkaar af te stemmen kunnen we achteraf makkelijker de video en audio samenvoegen. Ben je nog op zoek naar een bedrijf om de videoregistratie te verzorgen? Wij kunnen deze partij erbij betrekken.

 

Er is veel mogelijk bij een locatie opname. Daarom denken wij graag mee en geven wij advies om een gepaste opname mogelijk te maken. Heb je nog geen locatie? Wij hebben ongetwijfeld een aantal suggesties klaarliggen!