About

Waarom Mass Audio je helpt naar een succesvol eindproduct

We zijn meer dan een collectief van engineers. Achter de schermen werken wij veel samen om uit elk project het beste te halen. De kracht van onze samenwerking zit in de natuurlijke verdeling tussen overeenkomstige eigenschappen in het engineers vak, en aanvullende eigenschappen op creatief en ondernemend vlak. Met een overeenkomstige visie komt dit allemaal samen. Dit laat ons toe om in teamverband intensief te werken aan projecten, out of the box te denken en complexe projecten aan te pakken zonder het doel uit het oog te verliezen. We blijven kritisch met elkaar, op elkaar en op het product door open en eerlijk te zijn.

 

Bij toeval zijn wij in 2013 samen gaan werken om opnames te maken van een live-concert. Tijdens de pre-productie van deze locatie opname bleek al snel dat wij elkaar op een natuurlijke manier aanvullen. De opnames waren succesvol en smaakten naar meer, die kans kregen wij ook.

 

“Jullie hebben je op het ‘slagveld’ bijzonder goed geweerd en er een, voor het publiek en medewerkers, bijzonder soepel en geslaagd event van weten te maken! Voor herhaling vatbaar ;)” – Than van Nispen tot Pannerden

 

In het half jaar daarna hebben wij o.a. een studiosessie met het Radio Filharmonisch Orkest en een 112-kanaals locatie opname van het Rotterdams Philharmonisch Orkest gedaan. Beiden ten behoeve van een interactief eindresultaat. Onze samenwerking evolueerde snel tot een efficiënte en snelle manier van werken. Dit alles leidde tot het starten van onze onderneming in 2014.

 

De gezichten achter Mass Audio